Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
flemingqmrl

Inn Gar Den Tredje, Sa Den Fjerde, Og Til Slutt Sitter Jeg Med Ytterste Del Av Handen Inni Den Varme, Deilige Fitta Hennes.

Alene hjemme

Forst strok hun lett over sprekken med hele handa. Hun lot den andre handa gli nedover pa innsiden av laret
samtidig som hun presset bena fra hverandre. Mens knoppen fikk sin behandling gle to
andre fingre ned i hullet hennes. Kanskje hun burde gjore dette litt oftere. Hun trakk fingrene
sakte ut av hullet og lot dem gli ned i rompeprekka mens de to andre fingrene
fortsatt var ivrig opptatt med klitten. Med en hand
masserte hun hele musa med sakte, store bevegelser. Hun kjente at dette kunne ga litt vel fort og matte roe seg
litt ned med knoppen.
Den var apen og dekket bare halve brystene. Den lekte
med hullet og truet med a gli inn. Snart matte hun bare komme.

gynokologstolen

Hun tar av seg klarne a dusjer med meg. Kjenner den blir presset inn. Jeg ser bare noe av det for jeg far bind for oynene. Pa plass i stolen. Virkningen varte lengre na, men ogsa denne gir seg.Det noteres. Den tapes fast for a ikke skli ut.

Etter at jeg er ferdig ma jeg inn pa kontoret. Sa utrolig herlig. Jeg kommer nesten, men ma vente enda lengre pa det.

Jeg ma inn i dusjen far a vaskes, stearin ma bort.

En mekanikers drom

Hun kom innom med en fem ar gammel Renault, og jeg sa tegningen med én gang ...
"Ikke med hjullagre, dessverre – det er slitedeler, ikke noe som pleier a selges brukt."Det tok et minutt for jeg tenkte at det kunne vare lurt a kneppe igjen buksene ordentlig. Det var ingen vei utenom; hun kunne ikke ta med denne bilen pa ferie. Kunne jeg ...Tallene begynte a spinne i hodet og jeg gjettet pa at jobben ville koste mellom fem og syv tusen.


Hans andre interesse passet veldig bra med min hobby, nemlig svomming. Hele dette aret, utenom nar vi hadde andre gjester, la Irene fast mellom Joseph og meg. Vi har bodd sammen i narmere 15 ar og er og ser ut til a forbli barnlose. Om Joseph var en stor 18-aring, sa var det ikke vanskelig a se hvem han hadde storrelsen sin fra. Han tok henne hardt og bestemt, for hun onsket a sitte oppa og ri ham.

Hun kysse meg

Rodvinen har gjort meg toffere enn jeg vanligvis er, og jeg lar handen min gli langs halsen hennes og ned mellom brystene. Hun suger hardt og lenge pa meg, og jeg lengter etter at hun skal la fingrene sine gli inn i meg og forsterke opplevelsen.

Hun er sa varm, og knoppen hennes sa hard, og jeg kysser den mens jeg lar to fingre smyge seg inn i det vateste, varmeste. Det kjennes som om underlivet mitt sprenger, jeg kjenner det er fuktig mot hotpantsen min, og jeg skrever litt ekstra for a kjenne punktet mitt gni lett mot stoffet.

Vi klatrer opp i min hoye, uoppredde seng, og jeg stiller meg pa alle fire over henne. Vi star sa tett at brystene vare kunne ha rort ved hverandre, knoppene hennes strutter, og jeg har lyst til a slikke pa dem, bite i dem. Hun hermer, og til slutt star vi kun i truser- jeg i en sort liten hotpants, og hun i rosa g-streng.Jeg svelger og nikker, tar handen hennes og leier henne inn pa soverommet. Det ruller innenfra og ut i alle kroppsdeler, og jeg ma dytte henne vekk for a fa puste. Hun gir fra seg et sukk av utalmodighet og presser seg mot meg.

Jeg kjenner tungen hennes sakte gli rundt leppene mine, og varmen fra pusten hennes. Vi star tett inntil hverandre, og hun drar sakte toppen min over hodet pa meg.

Dette er en av mine fantasier...

Nar hun etter hvert roer seg drar jeg forsiktig armen ut, og setter meg tilbake pa dolokket igjen, svett og katere enn noengang... Hun loper mot toalettet for a vaske det vekk.

De flotte puppene hennes kommer til syne sammen med den nybarberte og vate fitta hennes.
Jeg aker meg lengre frem pa dolokket, og begynner a slikke henne.

Jeg finner frem til klitten og suger og smabiter i den, og da blir hun helt vill. Hun setter seg overskrevs pa meg og vi begynner a rakline. Inn gar den tredje, sa den fjerde, og til slutt sitter jeg med ytterste del av handen inni den varme, deilige fitta hennes. Jeg ber henne roe seg ned, og ber henne om a la meg overta vaskingen.
Hun er na blitt sa vat, at det ikke er noen problem for henne med flere fingre inni seg. Dominaen inni meg, er ikke lenger tilstede..
Etter fa sekund kommer denne deilige jenta ut over hele armen min, mens ansiktet mitt er godt begravd inni rumpa hennes.

Jeg er pa byen og ser ei jente. Vi far plutselig oyekontakt, og hun smiler et merkelige smil mot meg.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl